You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

A legnagyobb elismerés a vásárlóink és megrendelőink mindennapi bizalma. Ezentúl a szakmai elismerések is olyan visszaigazolások számunkra, amelyek azt erősítik, hogy jó az út, amin haladunk, és érdemes dolgozunk, tennünk érte.
Oklevelet kapott a Gravirág a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarától. Az elismerést Tóth Imre tiszteletbeli elnök, Krisán László elnök és Koji László általános alelnök adta át.

TovábbMutasd a névtáblád, megmondom ki vagy - Tippek névtáblához!

Nem névjegy, de legalább annyira fontos. Milyen legyen? Hogyan tükrözi azt, ami valójában vagy? Erre adunk néhány tippet. A névtábla az a kis lapocska, a személyes márkád része. Informál, segíti az eligazodást, beszél rólad. Ezért nem mindegy, milyen, hogyan néz ki, ki, mit gondol rólad, amikor meglátja. Ehhez hozunk néhány szakmai tippet.

TovábbCsaládi vállalkozás vagyunk, és gravírozásban nem ismerünk lehetetlent!

A kihívások a legizgalmasabbak a munkánkban. A feleségemmel alapítottuk a Gravirágot, és hisszük, hogy amire gravírozni lehet, arra tudunk is! A munkáink közül lehet, hogy te is találkoztál már néhánnyal. Ott vagyunk a szállodákban, az orvosi rendelőkben, az autópályáknál, és ötéves Dóri lányunk ovis csoportjának tábláin is. Ez a mi történetünk.

Tovább