You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Braille feliratok

Az akadálymentesítés előmozdítása minden közintézmény és közhivatal számára kulcsfontosságú. Az EU szabályainak és irányelveinek megfelelve, a braille írás alkalmazása az eligazító és ajtótáblák tervezésében nem csupán szabálykövetés, hanem egy lényeges lépés a valódi társadalmi integráció felé. Ennek értelmében különösen fontos, hogy a gyengén látó és vak személyek is önállóan tudjanak tájékozódni az épületekben.Szolgáltatásunk kiterjed a braille feliratos táblák készítésére, amelyek lehetővé teszik, hogy mindenki számára hozzáférhetőek és érthetőek legyenek a szükséges információk. Ezek a táblák többféle anyagból készülhetnek, így biztosítva, hogy az adott környezetben a legmegfelelőbb megoldást válasszuk:
- Műanyag: Könnyű és sokoldalú, kiváló beltéri használatra.
- Alumínium: Időjárásálló, ideális kültéri felhasználásra.
- Rozsdamentes acél: Ellenáll a kopásnak és a korróziónak, tartós választás.
- Plexi: Esztétikus és modern megjelenésű, jól illeszkedik a modern építészeti stílusokhoz.

A braille feliratok készítésénél különös figyelmet fordítunk a pontok méretére, elhelyezkedésére és kiemelkedésére, hogy biztosítsuk az olvasásuk könnyedségét és pontosságát. Célunk, hogy ezek a táblák nem csupán funkcionálisak, hanem esztétikailag is illeszkedjenek az adott intézmény arculatához, hozzájárulva ezzel az épületek átfogó akadálymentesítéséhez.

Vállalkozásunk elkötelezett amellett, hogy segítse az intézményeket abban, hogy teljes mértékben megfeleljenek az akadálymentesítési előírásoknak, és ezen keresztül támogassák a társadalmi inkluzivitást. Az egyedi megoldások mellett standard táblákat is kínálunk, melyek gyorsan és hatékonyan integrálhatók bármely épületbe.