You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Miben segíthetünk?


Cégünk 2000 óta foglalkozik gravírozással és feliratozással, ami azt jelenti, hogy már több mint 20 éves szakmai múltra tekintünk vissza. Jelenlegi formánkban, amelyet 2007-ben alakítottunk ki, tovább erősítettük piaci pozíciónkat és szakmai kapacitásainkat. Ez az átalakulás lehetővé tette számunkra, hogy kibővítsük szolgáltatásaink körét, bevezessük a legújabb technológiákat és növeljük gyártási kapacitásunkat.

Az évek során kiterjesztettük szolgáltatásainkat a legkülönfélébb anyagok és technikák felhasználásával, mint például a műanyag, alumínium, rozsdamentes acél, plexi és réz gravírozása. Emellett innovatív technikákat, mint a lézergravírozás, transzfernyomás és szitanyomás is bevezettünk, hogy meg tudjunk felelni minden egyedi igénynek, legyen szó akár ipari, kereskedelmi vagy személyes használatról.

Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk a kezdetektől fogva elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű és precíz munkát nyújtson ügyfeleinek, miközben folyamatosan követi és alkalmazza a legfrissebb technológiai fejlesztéseket és piaci trendeket a gravírozás és feliratozás világában.